25 de novembre: Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Amb motiu de la celebració demà 25 de novembre del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona, diferents organitzacions han preparat actes i campanyes per conscienciar la societat respecte a aquesta problemàtica que pateixen les dones a tot el món. Aquí us presentam algunes d’aquestes activitats.

El moviment feminista de Mallorca ha convocat una manifestació que partirà a les 19:30 h. de la Plaça Porta Pintada (al costat de Plaza Espanya) i seguirà per Sant Miquel, Plaza Mayor i Colom, per finalitzar en Cort, on es llegirà el corresponent manifest.

25N_2015

 

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de l’UGT (FETE-UGT) ha dissenyat la campanya “UGT diu NO a la Violència de Gènere“, perquè considera que la comunitat educativa ha de brindar experiències positives que permetin construir relacions basades en el respecte, la cura, l’autonomia, la llibertat, la coresponsabilitat i la igualtat entre homes i dones de manera que contribueixi a prevenir la violència de gènere.

La Campanya inclou materials, activitats per a l’aula, vídeos i entrevistes, dels quals destaquem aquest Micro periòdic, Apren-d: Especial 25 de novembre.
fete_violenciadegenero
ONU Dones, l’Entitat de l’Organització de Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la Dona ha preparat una infografia sobre la violència contra les dones que ens revelen dades alarmants sobre aquesta pandèmia mundial que ocorre en espais públics i privats.

Els espais estan oberts perquè participem en la construcció d’una societat en pau, on les dones i les nines puguin gaudir plenament de tots els seus drets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s