I tu, com ho fas?

Quina millor manera de passar una freda tard de gener que compartint experiències?

All-focus

El passat 24 de gener vam tenir l’oportunitat de compartir un espai comú en el CEIP Eleonor Bosch, en Santa Margalida, amb mares i pares d’alumnes del col·legi per a reflexionar sobre igualtat i estereotips de gènere, però també sobre la nostra capacitat d’acompanyar als nostres nens i nenes d’una manera sana, donant-los eines perquè creixin amb una bona autoestima i sobre el nostre paper com a referents en la seva educació.

All-focus

Amb més dubtes que certeses (què passaria si ell es vol vestir de Frozen? On se situen elles al pati? Qui ensenya a qui? què passa quan el que diem (p. ex.: ajuda a mamà) no coincideix amb el que feim?) arribem a poques, però clares conclusions: si bé és cert que socialment continua havent-hi diferències en l’educació que reben les nostres filles i fills, i que hi ha coses que no podem evitar que les visquin, i que siguin injustes, sí que podem estar a prop, donant-los suport i sent incondicionals, perquè se sentin persones volgudes i segures.

All-focus

Gràcies a totes les persones que vau venir per la vostra participació i el vostre compromís, a nosaltres se’ns va fer molt curta la sessió. I sempre, gràcies, Sandra

Deixa un comentari